• Passion4Goats
  • Jeltingalaan 33
  • 9285 WH Buitenpost
  • Netherlands
  • +31 (0)6 31 673 226
  • Passion4Goats op Facebook

Over ons

Ervaring en gespecialiseerd in geiten fokmateriaal, is de korte maar krachtige omschrijving waar Passion4Goats voor staat. Passion4Goats is voor binnen- en buitenland een aanspreekpunt zowel voor de commerciële als hobbymatige geitenhouderij, vooral op het gebied van genetica en fokmateriaal. Wie op zoek is naar exclusief fokmateriaal van alle bekende geitenrassen is bij Passion4Goats aan het juiste adres.

Gezien ons grote netwerk, zowel nationaal als internationaal, weet Passion4Goats vaak precies te vinden wat u zoekt. Zo kunnen wij de beste kwaliteit dieren voor u vinden en leveren, er wordt maatwerk geleverd dus. Naast het leveren van levend fokmateriaal bemiddeld en adviseert Passion4Goats ook op het terrein van genetica in de vorm van bokkensperma.

Passion4Goats is de enige organisatie in Nederland die echt gespecialiseerd is geitengenetica en letterlijk ‘van alle markten thuis is’. Wij behandelen zowel de aanvraag voor één enkel dier, als die voor vele honderden, waarbij in het geval van grote aantallen dieren veelal een bemiddelende rol zal worden gespeeld. Ook kan Passion4Goats hulp bieden bij het uitvoeren van een import- of export van één of meerdere dieren van start tot eindpunt.

Eigenaar: Goffe de Boer

Heeft meer dan 25 jaar ervaring in de geitenfokkerij van diverse rassen. Daarnaast is hij werkzaam geweest op een groot melkgeitenbedrijf. Ook is hij 10 jaar werkzaam geweest in de rundveefokkerij als fokkerijspecialist en paringsadviseur. Meer recent stuurt hij o.a. de fokkerij van een groot project in China aan door het ter plekke scholen van personeel, selecteren van fokdieren en adviseren m.b.t. importbokkensperma voor de productie van embryo’s.